Jobb
Circle Image

Mars Norden jobb

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS

Medarbetare, inte anställda

Vi på Mars är övertygade om att allt vi gör kan betyda något mer. Därför är det vårt mål är att göra skillnad för människor och planeten genom prestation. Vi gör det i linje med våra värderingar som vi haft med oss i flera årtionden, genom att tillämpa våra principer.

Och eftersom vi är ett företag som handlar om mer än bara vinst, letar vi efter medarbetare som försöker göra något mer av de möjligheter de får här. De får mer själva och gynnar sin egen karriär, samtidigt som de längs vägen ger mer till de människor och samhällen de interagerar med.

FILM OM ATT ARBETA PÅ MARS>>

Varför Mars?

En unik verksamhet med en enastående historia?


Alla företag är olika. Men vi tycker att vi är lite annorlunda än de flesta. Som ett av världens ledande privatägda företag, tycker vi om ovanligt mycket frihet när det gäller hur vi arbetar. Det gör att vi kan göra affärer på ett nytänkande sätt, och det innebär att vår kultur är öppen och samverkande. Vi gör det enkelt för bra människor att göra bra produkter. Men vi gör även något annat. Vad du får här är mycket ansvar, en mängd möjligheter och möjligheten att förbättra saker för alla andra på vägen. Att göra allt, betyder att du gör mer. Så vi har alltid arbetat. 

Allt för att ditt arbete ska kunna betyda mer


Oavsett var du börjar hos oss, tror vi att du kommer att tycka att arbetet är utmanande och intressant. Du får alla verktyg du behöver för att göra ett bra jobb och du har de bästa medarbetarna till hands för att hjälpa dig göra det. Du kan se fram emot löpande möjligheter till utbildning och utveckling. Förutom att hitta sätt att göra bättre affärer i dag än vi gjorde igår, får du också bygga upp en mer upplyst verksamhet och driva hållbarhet. Allt detta är bra för din karriär.

Frihet att tänja på gränserna

Arbetslivet här handlar aldrig bara om en enda person, ett enda projekt eller ett enda varumärke. Det handlar om hur du kan gripa tag om allt som är inom räckhåll på Mars och använda det för att sträva efter en ömsesidig, långsiktig vinst. Det handlar om att ha idéer. Och ideal. Man är beredd att riskera att misslyckas eftersom löftet om framgång innebär att vi alla kommer att få det bättre ställt.

Det är blandningen av integritet och ambition som gör Mars till en speciell arbetsplats. Och det är därför arbetet här alltid handlar om mycket mer än bara ett jobb. Upptäck våra varumärken.

Vad vi söker:

 • Mars är uppbyggt för att vara "individinriktat", vilket är en av våra stora styrkor.

   

 • Vi behöver medarbetare som vill arbeta i vårt unika atmosfär, som vill uppleva framgång i vår unika kultur, medarbetare som delar våra värderingar och ambitioner.

   

 • Vi på Mars anställer skickliga människor som drivs av behovet att ge sitt bästa och av de belöningar det ger. Vi vill att våra medarbetare ska prestera sitt bästa efter sina förmågor i en kultur som ger en bättre balans mellan kropp, sinne och själ.

   

 • När vi rekryterar personal, vi är mycket öppna med vilka vi är och vad vi förväntar oss: modet att ändra status quo och njuta av frihet under ansvar.

Stora varumärken. Stora möjligheter.

SNICKERS®, M&M®, UNCLE BEN'S®, WHISKAS® … Med många välkända varumärken värda många miljarder dollar, skulle det kunna vara lätt för oss att luta oss tillbaka och låta våra produkter visa vägen. Men vi är inte den typen av företag. Vi är ett företag som drivs av idéer. Vi har kommit dit vi är i dag genom att tänka annorlunda. Tänka större. Tänka framåt.

Erfarna proffs

Vilka människor lyckas på Mars? Finns det typiska Mars-egenskaper? Om det är så, vilka är de? Naturligtvis kan vissa områden kräva vissa kunskaper och kvalifikationer.

Våra medarbetare kan beskrivas på följande sätt:

 • Människor som aktivt söker nya sätt att få saker att hända
 • Människor som har en önskan att fortsätta att lära sig och utvecklas
 • Människor med mod att ta ansvar

I gengäld kommer du in i en arbetsmiljö som praktiskt taget inte har några gränser. Vi stödjer dig i din utveckling, ger dig spännande utmaningar och erbjuder olika karriärvägar. Har du förmågan att ta initiativ, en passion att överträffa dig själv och modet att utforska nya vägar när du använder våra fem principer för att fatta etiska och ansvarsfulla beslut? Då bör du känna dig som hemma hos oss!

Oavsett var din resa på Mars tar dig, har du tillgång till en fantastisk stödorganisation och du kan få stor nytta av den öppna och flexibla atmosfären. På grund av det ansvarsfulla sätt som frihet på Mars hanteras, något du kommer utan tvekan kommer att få uppleva, men också på grund av företagets förtroende för dig, kommer du att ha möjlighet att styra din egen utveckling medan du förverkligar dina drömmar. På Mars kommer du alltid att ha möjligheten att skriva din personliga framgångssaga.

Allt detta stämmer på mottot: Frihet kräver mod. Vi tar in de modiga.

Studenter

Vi tror på talang

På Mars vi tror starkt på att utveckla talanger i tidiga skeden. Faktum är att många av våra nuvarande högre chefer började hos oss som nyutexaminerade och har växt tillsammans med oss. Därmed utgör de grunden i Mars-kulturen och har bidragit till att forma Mars till vad det är idag. Det är därför många av våra enheter har en lång tradition av att skapa och driva utvecklingsprogram som hyllas som "klassledande" på sina respektive marknader. Även om vi inte har några examensprogram, lägger vi mycket tid och ansträngning på att se till att eleverna kommer in i verksamheten på ett smidigt sätt och kan växa och utvecklas i sin egen takt.

Jobb + studier = sant

Vi anställer studenter som arbetar halvtid för oss bredvid sina studier. Samtidigt som de studerar, ger vi dem möjlighet att praktisera det de lär sig på universitetet, genom att ge dem en inblick i arbetslivet och hur vi arbetar på Mars. Detta är ofta en bra väg till ett heltidsarbete på Mars i framtiden. Till sist drev de sitt eget projekt: de såg till att det blev gjort. Det är ett samarbete som har visat sig mycket framgångsrikt. Och du kan också få uppleva det. Med enastående utvecklingsmöjligheter att välja mellan, världskända varumärken att arbeta med och en imponerande kamratgrupp att växa tillsammans med, går det inte att säga hur långt du kan gå. Se dig omkring på platsen. Om du gillar det du ser och har det som krävs, kan du snart lägga till dina egna kapitel i Mars framgångssaga.

Vad våra studenter säger om oss:

”Som ny studentmedlem i arbetsstyrkan, förväntar jag mig inte mycket – särskilt när man hör från sina vänner att allt de gör är att göra kaffe på jobbet. Så det är mer givande att man är en uppskattad medlem av teamet på Mars och att ditt arbete gör skillnad i den verkliga världen”.

Företagsområden att arbeta inom i Norden:

 • Marknadsföring: produkthantering, mediesamordning, konsumentkommunikation.
 • Försäljning: kontors- och fältservice, key account management, varumärkesmarknadsföring, säljfrämjande åtgärder.
 • Kategorihantering: utrymmeshantering, kategori-, köpar- och konsumentinformation, marknadsanalys.
 • Personalavdelningen: medarbetartjänster, utveckling av organisationen och medarbetarna, personalsystem, löner och förmåner.
 • Företagskommunikation: pr, internkommunikation, mediekontakter, sponsring
 • Handel: Indirekta inköp av allmänna tjänster, marknadsförings- och försäljningstjänster och logistik, dvs. rese- och medieinköp.
 • Logistik: upphandling av logistik, marknadslogistik, produktionsplanering, kundservice, spedition och frakt, export.
 • Ekonomi: investeringsplanering, finansiering, bokföring, planering, marknadsundersökning.

  Företagsområden på andra platser:

  • Forskning och utveckling: produktutveckling, teknisk utveckling, förpackningsutveckling, kvalitetssäkring, konsumenttest, husdjurcenter.
  • Tillverkning: produktion i flera skift, kvalitet, hygien och miljö, produktionsteknik, projektledning, underhåll.
Traineeprogram

Mars erbjuder flera internationella examensprogram liksom ett nytt Multimarket traineeprogram. Med Multimarket syftar vi på de platser som arbetar med alla Mars tre huvudsakliga produktprogram under ett tak.

Genom åren har de som utexaminerats via Mars gjort en del fantastiska saker. Allt från att lansera varumärken och bygga produktionslinjer till att påverka tillväxtstrategier och utveckla relationer värda miljontals pund. Vi gav dem naturligtvis allt det stöd och den frihet och det ansvar de behövde (något vi är välkända för).


One of the many reasons that Mars was included in the Great Place to Work® Best Multinationals list is that pet owners can bring their furry friends with them to the office.


Cookie Settings