Mars News
News article detail image

Mars återkallar som en försiktighetsåtgärd produkter tillverkade i Nederländerna (Veghel) på grund av en möjlig plastkontaminering.

01-28-2019

Mars Sverige AB återkallar utvalda batchnummer och bäst-före-datum på utvalda produkter inom varumärkena SNICKERS®, MARS® MILKY WAY® och CELEBRATIONS® efter att en bit plast hittats i en av våra produkter. I vissa fall kan en sådan plastbit medföra fara att sätta i halsen.

Produkter

Återkallelsen berör bara produkter i bifogad lista och som är tillverkade i Nederländerna. Inga andra produkter än de med bifogat bäst före-datum eller batchnummer berörs.

Detta är en isolerad händelse och endast produkter i bifogad lista tillverkade i Nederländerna är påverkade. Inga andra chockladsorter, förpackningsstorlekar eller chokladstorlekar berörs. Inga andra batchnummer, bäst före-datum eller produkter tillverkade på annan plats berörs.

Kund Samtliga berörda produkter i bifogad lista skall återkallas från butik (ej destrueras). Vi, Mars Sverige AB, kommer vitaga de åtgärder som krävs men vädjar för samarbete för rutiner kring återkallelse. Vid frågor kring återkallelse av artiklar hänvisas till Mars customer service:
customerservice.se@effem.com
040-350600

Konsumenter

Konsumenter som har en artikel enligt listan ombeds att inte konsumera den. För mer information hänvisas konsumenter till hemsidan, skicka feedback eller ring till Mars:

  • Konsumentservice
  • 020-35 06 00 (öppet 9-12)
  • Adress:
    Konsumentservice Mars Sverige AB
    Box 860 , SE-20180 Malmö

För mer information kan media kontakta:

Ylva Freiesleben, Nordic Corporate Affairs Manager, Mars Nordics

  • 040-35 06 00
  • media.nordics@effem.com
  • Mars Sverige beklagar olägenheterna. Vi ber om ursäkt till alla våra konsumenter av SNICKERS®, MARS®, MILKY WAY® och CELEBRATIONS®.

Sweden1
Sweden2
Cookie Settings