Mars Food
Circle Image

MARS FOOD

Vår verksamhet och varumärkesfamilj

Mars mat, med huvudkontor i Bryssel i Belgien, är engagerade i att tillhandahålla bättre mat idag och en bättre värld i morgon. Vi försöker göra vardagsmaten nyttigare, lättare, billigare och godare och hjälpa fler samhällen på ett ansvarsfullt sätt. Vi sysselsätter mer än 2 000 medarbetare och har 11 tillverkningsplatser. Våra 12 ledande matvarumärken finns tillgängliga i mer än 28 länder och inbegriper ett varumärke för en miljard dollar, Uncle Ben's, som är mer än 70 år gammalt.

EXPLORE MARS FOOD BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Dolmio

De som skapade DOLMIO® har mat som sin passion. Sedan starten 1986 har vi förstått att måltider som delas med familj och vänner är värdefulla stunder. Därför har vi endast valt ut de finaste kvalitetsingredienserna till våra pastasåser för att ge bästa smak och kvalitet.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>

Uncle Bens

Har gjort ris till något bekvämt och välsmakande i mer än ett halvt sekel.
Från UNCLE BEN'S® traditionella långkorniga ris, till det enkla och bekväma boil-in-bag-riset. Det finns dessutom en rad läckra såser från andra kulturer som hela familjen kommer att älska. UNCLE BEN'S® produkter är enkla att tillaga och kan utgöra en del av en utsökt och balanserad måltid.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>


Our Mars Food ambition: One billion more healthy meals shared on dinner tables around the world.


Cookie Settings