Mars Chocolate
Circle Image

MARS CHOCOLATE

Vår verksamhet och varumärkesfamilj

Mars choklad, som har sitt huvudkontor i Mount Olive i New Jersey i USA, är en av världens ledande chokladtillverkare som sysselsätter mer än 16 000 medarbetare i 21 länder. Mars choklad har totalt 29 varumärken, inklusive globala varumärken för fem miljarder dollar: M&M, Snickers, Dove/Galaxy, Mars/Milky way och Twix godis.


OUR CHOCOLATE BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Bounty

Den fuktiga, mjuka kokosen i Bounty frestar dina sinnen med smak av paradiset och den finns med helmjölk och mörk choklad.

Celebrations

Choklad var det första som sammanförde ett urval av omtyckta varumärken i miniatyr. Med en blandning av allas favoriter är CELEBRATIONS® en garanterad publikfriare för alla tillfällen.

Maltesers

Ett lättare sätt att njuta av choklad
MALTESERS® är lite syndiga, men med en sorglös personlighet och mycket skoj. Under det goda lagret mjölkchoklad hittar du något lätt, poröst och krispigt i mitten som smälter i munnen. MALTESERS® finns i Danmark och Sverige. Njut av lättheten.

Mars

En chokladbit med en framgång som inte är av denna världen
Den ursprungliga chokladbiten som skapades av Forrest Mars 1932. MARS® säljs över hela världen och är en ikon inom konfektyrbranschen. Människor har i generationer belönat sig och fått nya krafter från den härliga blandningen av choklad, kola och nougat. Den perfekta kombinationen som du verkligen kan njuta av. MARS® – arbeta, vila och gör din del
Ditt favoritmärke finns också som glass.

Milky Way

Chokladbiten med en ljus, härlig fyllning!
MILKY WAY® är en kombination av en smakfull ljus nougat täckt av mjölkchoklad.

M&M's

Man kan inte motstå M&M'S®
M&M'S® har varit ett av världens mest kända godis sedan 1941. Man känner igen de små chokladbitarna i färggranna skal över hela världen.

Snickers

Världens bäst säljande chokladbit
Du är inte dig själv när du är hungrig. SNICKERS® är en chokladbit som gör att du blir dig själv igen. SNICKERS®, som är fullproppade med jordnötter, kola och nougat och sedan överdras med mjölkchoklad, blev snabbt ett favoritgodis i hela världen efter introduktionen 1930. Och ungefär 80 år senare, är det fortfarande på topp!
Din favoritmärke finns också som glass.

Twix

Twix® ger dig helt enkelt glädje, dubbel glädje.
TWIX® är omåttligt populär som ett litet mellanmål att unna sig. Tre enkla ingredienser ... knapriga kex – perfekt ugnsbakade, gyllene kola och slät mjölkchoklad som kombineras till en läcker chokladbit. Du kan njuta TWIX® två gånger varje gång, och ta dig tid att njuta av ett enkelt nöje.


At Mars, chocolate is a part of our history, and it’s one of our favorite treats.


Cookie Settings