Mars Petcare
Circle Image

MARS PETCARE

A BETTER WORLD FOR PETS

Som världsledande inom husdjursvård, gör vi livet bättre för miljontals husdjur genom att erbjuda högkvalitativ näring och hälsovård, skapa mat som husdjuren älskar och föra dem närmare sina ägare. Mars Petcare, med huvudkontor i Bryssel i Belgien, har mer än 45 000 medarbetare i 50 länder.

I dag är Mars Petcare en världens ledande leverantörer inom husdjursvård. Våra främsta märken inbegriper Pedigree, Royal canin, Whiskas, Banfield pet hospital, Cesar, Nutro, Sheba, Dreamies, Eukanuba, Iams, Waltham, Bluepearl och Pet partners.Our Petcare Brands

Select a brand to learn more and visit their site.

Cesar

CESAR® tillverkas med de bästa råvarorna efter välsmakande och hälsosamma recept. Unna din kärleksfulla följeslagare våra hälsosamma och välsmakande måltider och ge honom lite kärlek tillbaka.

Dreamies

DREAMIES® är en serie godbitar som din katt kommer att längta efter, små knapriga rutor som är härligt, oemotståndligt mjuka i mitten. Ge din katt en upplevelse och låt honom upptäcka alla våra olika sorter.

Pedigree

Vi tycker att alla hundar ska få god, näringsrik mat och ha ett kärleksfullt hem. Det är de två viktigaste sakerna vi strävar efter varje dag på PEDIGREE®. All vår hängivenhet, passion och kärlek till hundar går in i varenda produkt vi gör. Vi hoppas att du märker skillnaden, vi är övertygade om att din hund kommer att göra det.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>

pedigree

Sheba

Sheba® har aldrig varit ett varumärke för vem som helst. Det är snarare ett framstående varumärke bara för dem som har ett starkt inre band till sina katter. Det som kan verka som en överdrift för många eller till och med en form av dekadens, är helt enkelt ett sätt att uppfylla din inre önskan: Äntligen finns det kattmat som man kan skämma bort sin älskade katt med varje dag.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>

whiskas

Whiskas

Låt din katt vara sig själv.
Om du vill att din katt ska vara frisk och lycklig, finns det inget bättre val än WHISKAS®. Våra recept är noggrant utformade med de bästa ingredienserna: de smakar inte bara gott, utan innehåller också naturligt allt din katt behöver.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>

Frolic

Frolic®

Den oemotståndliga maten din hund aldrig kan få nog av.

KITEKAT®

KITEKAT® är ett hälsosamt kattfoder med viktiga näringsämnen och vitaminer som hjälper katter att hålla sig i form och bevara hälsan, så att de kan ha ett aktivt liv.

whiskas

PERFECT FIT

PERFECT FIT är speciellt utvecklad för att uppfylla katternas individuella behov. PERFECT FIT är anpassat till deras livsstil och särskilda behov och ger rätt näringsbalans som tar fram det bästa i varje katt.

Besök våra lokala varumärkeswebbplatser >>


At Mars Petcare, we always put pets’ needs first.


Cookie Settings